Metsämäen Rallijuhla

Ralli SM-kausi saa arvoisensa päätöksen, kun Metsämäen Rallijuhla kerää yhteen suomalaiset ralliässät ja eturivin artistit, Nikke Ankaran, Asteen sekä tubettajakaksikko Arttu Lindemanin ja Jaakko Parkkalin. Lisäksi VIP-vieraita viihdyttää stand-up – koomikko Jussi Simola. Rallin tiukat tilanteet yleisölle tulkkaa itsekin moottoriurheilijana kunnostautunut Alex Way. Luvassa on vauhdikas koko perheen rallijuhla, josta ei tapahtumaa puutu!

 

AIKATAULU:

16:00 OVET AUKEAA
16:30 LAPSILLE TAIKURI LADYCRONE
17:20 ARTTU LINDEMAN
18:00 ARTTU LINDEMAN & JAAKKO PARKKALI MEET & GREET
18:30 MEET THE DRIVERS
19:01 1. AUTO STARTTAA ERIKOISKOKEELLE
20:10 ILOTULITUS
21:00 ASTE
22:00 NIKKE ANKARA
00:00 OVET KIINNI

LIPUT: https://www.tiketti.fi/SM-TeijoTalot-ralli-2018-Metsamaen-Ravirata-Turku-lippuja/55939

ARTISTIT:

NIKKE ANKARA

Lahtelainen Nikke Ankara aloitti räppiuransa osallistumalla vuonna 2013 Rap SM-kisoihin, Sen jälkeen herralta on ilmestynyt pitkäsoitot “Nikke tulee kotiin” vuonna 2015 ja ” Ootsä nähny Nikkee” kuluvan vuoden huhtikuussa.

”Värifilmi”, ”Pettävällä jäällä”, ”Rikkinäinen prinsessa” ja “Ettei nyt vaan sattuis mitään” ovat riimitaiturin hittejä, jotka ovat löytyneet aikanaan Suomen singlelistan ykköspaikoilta. Viimeistään Vain elämää-sarjan kuudennen kauden jälkeen on Ankara vakiinnuttanut paikkansa suomirap-skenen kirkkaimmalla huipulla.

 

ASTE

Kouvolasta kotoisin oleva, nykyisin lahtelaistunut Aste on jo yli vuosikymmenen ajan kuulunut suomirapin ehdottomaan elittiin. Hän julkaisi ensimmäisen pitkäsoittonsa vuonna 2008 ja niitä on ilmestynyt tähän mennessä 4. Tunnetuimpia singlejä herran repertuariista ovat sellaiset hitit kuten “Sekopää”, “Poikkeus sääntöön”, “Spaceman”, “Normipäivä” ja “Monaco”.

 

ARTTU LINDEMAN

172 000 seuraajaa Youtubessa ei ole sattumaa. Arttu Lindeman on Suomen yksi suosituimpia tubettajia ja rap-artisteja. Arttu nousi suuren yleisön tietoisuuteen viimeistään sellaisten singlejen ilmestymisen kuten “Läikkyy”, “Menee tunteisiin” ja “Fly” jälkeen. Herralta on myös juuri ilmestynyt uusi kappale “Säässä ku säässä”.

 

JAAKKO PARKKALI

Jake on tullut suurelle yleisölle tutuksi lifestyle-aiheisten videoiden kautta Youtubessa, jossa hänellä on huikeat 170 000 seuraajaa, mutta herra on ollut mukana esimerkiksi Temptation Island -ohjemassa ja tällä hetkellä hänet voi bongata mm. Fort Boyard Suomi -ohjelmasta.